fredag 31 augusti 2012

Tidig bröllops dag




Imon ska vi på bröllop men innan dess är det inventering på jobbet som hägrar... Börjar 05.00...!!! Super tidigt!!!! Vet inte hur jag ska orka men men.. En sak är säkert, jag måste sova när jag kommer hem för att orka kvällen.. Men HUR ska jag hinna det?? Måste lämna Milo & Myran vid 14 innan vi blir hämtade vid 15... Äh det får lösa sig imon. God natt för idag!

Tillägg: var totalt vaken i 22 timmar i ett streck!!!!

söndag 26 augusti 2012

Min nya bibel




Det kommer bli ett & annat recept ifrån denna "bibel" för nu jäklar ska vi ta tag i matbiten så "jag är inte gravid bara fet" magen försvinner!!!!

Nyttigt







Detta måste väl ändå vara nyttig mat!!!??!!! Jag saknade dock mina räkor... Tycker oftast att e är godast.

lördag 25 augusti 2012

Knuten är på plats




Japp, slippsen sitter där den ska och om några minuter är det dags för jobb. Inte världens roligaste helggöra men det är en riktigt gott gäng som jobbar så det blir nog kul.

onsdag 22 augusti 2012

Glömd gardin

Jag har väl glömt att visa slutresultaten på Milos gardin jag sydde för ett tag sen, ser betydligt mycket mysigare ut nu än innan, men det var ju oxå meningen =) Hitta det fina tyget från Sandbergs tapeter hos Pilutta

Nöjd latmask redovisar v 2



Då var vi inne på vecka 3s utmaning, denna vecka är det TABATA som gäller, läs mer hos Camilla, här är iaf "schemat" som gäller


Men armhävningar är inte min grej då jag har problem med handlederna och knappt kan böja dem i den vinklingen utan tyngd och definitivt inte med tyngd på., så jag bytte ut armhävningarna till situps ist. Magen är ju trots allt den region som jag har problem med, den som är fet!
Dessa Tabata intervaller är det meningenatt vi ska göra varannan dag. men måndag/tisdag har jag varit helt golvad av trötthet och haft ont i kropp och huvud så jag har faktiskt inte orkat, inte detta och inte springa och inte någonting alls men idag kom en vändning även om jag är trött men tid fanns att ge sig ut och springa redan kl 16 så sagt och gjort och jälklar va bra det gick!!!!! Snabbaste totaltiden hittills och även snabbaste min/km tid!!!! Så jäkla nöjd!!! Känns som att flåset släppt lite och det går lite lite framåt!!!! Oavsett hur mycket och långt och snabbt alla andra springer så är jag grymt nöjd med MIN prestation och det kan INGEN ta iftån mig!!

Hur gick vecka 2 då??
Benböjen x 4 =check
50st tåhävningar/dag = check - nästan varje dag....
På detta hade jag ridning 45 min, löpning 3 km.  PW 3 km  & 60 min utegympa
Så jag är NÖJD!!!!

fredag 17 augusti 2012

Himlen färgades svart




Just nu på Coop i Kungsbackas parkering - ett kundvagnshus mindre. Av någon anledning så började det brinna där & jösses va fort det gick!! Stackars bilar som stod i närheten...

torsdag 16 augusti 2012

tisdag 14 augusti 2012

Utamaning v 2 + sammanfattning v 1


Då var vi inne på vecka 2 på Camillas utmaning. Denna vecka är det Benböj 5x15 ggr & 50 st tåhävningar per dag + att dricka 1½ liter vätska, då gärna vatten per dag. Jepp då kör vi!!!

Hur gick då vecka 1??? Nja.... både bra och dåligt... Vågar jag erkänna??? Jepp, inga ursäkter eller bortförklaringar här!! Ärlighet. Träning; medelgympa 60 min + 2x 20 min löpning. visst det var 3x30 som gällde men om man läggerihop det så blir det ju faktiskt MER än 3x30!!! Glömde, fick ju springa upp för ett berg jagandes på Milo oxå - DET var jobbigt! ser det som träning. Sen går jag ju alltid ut med hunden... Så i min lilla värld klarade jag den utmaningen. Ridningen fick avstås för andra trevligheter.

Sockret då....??? Ja där är det betydligt värre.... har ju karaktär som en ????? Nä jag har ingen karaktär MEN jag mådde inte heller så bra, jag bröt ihop psykiskt och orkade sen bara inte bry mig.... sån är jag. Men trots detta så höll jag mig ifrån att äta allt godis som låg/ligger i skafferiet - DET är bra iaf OCH jag drack bara en Cola per dag det är oxå bra!! - i min lilla värld!

Ny vecka och nya möjligheter!

lördag 11 augusti 2012

Båtluffning & familjemys




Idag tog vi Styrsöbåtarna ut till Brännö, hela familjen var med -mamma, pappa, Milo & Myran. Det är inte all för ofta Myran får vara med men då hon den sista tiden blivit jätte duktig gjorde vi ett försök som gick super bra! Mammas hjärta är så stolt!!


Väl på Brännö satte vi oss på Brännö värdshus för lite mat & dricka. Finns bara en sak att säga: totalt VÄRDELÖS service!!! Efter ca 20 min fick jag gå i & hämta menyerna efter frågat servitrisen, inne på cafet står 4 pers men ingen frågar om de kan hjälpa till, ytterligare 30 min går & jag får gå in & beställa maten. Maten var väl oxå sådär även om den gick att äta men i gen höjdare. Att få notan var tydligt omöjligt så efter 1 timme fick P gå in & betala... Själv tycker jag att vi bara skulle gå därifrån för ingen hade brytt sig ändå, i detta läge får jag säga att man tyvärr är lite för ärlig & plikttrogen.


Brännölen var iaf god


Tog båten till Styrsö Tången & promenerade till Bratten där Milo fick leka lite & Myran fick bada +vi tog lite promenader runt omkring. Sen båten hem igen 6 timmar senare. Det var en riktigt trött vovva som kom hem!


Detvar en trött vovva som kom hem efter 3 båtresor, resturangbesök, långa promenader, ny miljö, mycket människor - trots detta skötte hon sig exemplariskt! Använde inte ens nosgrimman (gör henne mindre stark) på henne=).

Inte bara Myran som e trött, Milo var oxå soff trött när han kom hem trots att somnade i vagnen & sov middag. Han har oxå varit fantastiskt snäll idag och inte gjort några hysteri anfall Summa summarium= en underbar dag med min underbara familj som visade sig från den bästa sidan!

torsdag 9 augusti 2012

Sjö Björnar










Barnfria & allt firar vi med att åka ut med båten i denna härliga soliga kväll

Utmaningen

OJ undra just vad jag gett mig in på.... Jag hakade på Camillas utmaning, där hon under 8 veckor kommer att ge oss en utmaning per vecka. Denna vecka är det att träna minst 3x30 minuter och att undvika socker.
Träningen är jag inte orolig för men sockret... den STORA boven... Hur har det gått nu då?
Jag hakade på fört på tisdagen och det gick väl ok, eller nja.... MEN jag undvek i alla fall att äta av godiset som fanns i skafferiet även om den dagliga Coca Colan slank ner... FY!! Tränade 60 medel gympa på Actic Fjärås utegympa som blev inne pga vädret. Så ändå helt ok dag tycker jag.

Gårdagen var dock sämre det var en BRYT I HOP & KOM IGEN dag.... Say no more

Idag står det 45 min ridning på schemat igen och det ska bli så kul!!

måndag 6 augusti 2012

Gnagare




Vår vovva har blivit en gnagare, något he hänt med hennes baktass så hon gnager frenetiskt så trampdynan har fått sig ett litet sår =(. mammas lilla hjärta... Får väl se hur det går annars får jag väl åka till vetrinären med henne. Just nu har hon en tejpad strumpa på för att inte komma åt det.

söndag 5 augusti 2012

Middag för 4+2




Igår var bror/svåger/farbror, svägerska/faster & kusin Faban här på en bit mat. Det bidde saftigt grillad kyckling med chevre bakad potatis med brocolie, sparris & sockerärtor & givetvis Bea på det. Favorit i repris