tisdag 14 augusti 2012

Utamaning v 2 + sammanfattning v 1


Då var vi inne på vecka 2 på Camillas utmaning. Denna vecka är det Benböj 5x15 ggr & 50 st tåhävningar per dag + att dricka 1½ liter vätska, då gärna vatten per dag. Jepp då kör vi!!!

Hur gick då vecka 1??? Nja.... både bra och dåligt... Vågar jag erkänna??? Jepp, inga ursäkter eller bortförklaringar här!! Ärlighet. Träning; medelgympa 60 min + 2x 20 min löpning. visst det var 3x30 som gällde men om man läggerihop det så blir det ju faktiskt MER än 3x30!!! Glömde, fick ju springa upp för ett berg jagandes på Milo oxå - DET var jobbigt! ser det som träning. Sen går jag ju alltid ut med hunden... Så i min lilla värld klarade jag den utmaningen. Ridningen fick avstås för andra trevligheter.

Sockret då....??? Ja där är det betydligt värre.... har ju karaktär som en ????? Nä jag har ingen karaktär MEN jag mådde inte heller så bra, jag bröt ihop psykiskt och orkade sen bara inte bry mig.... sån är jag. Men trots detta så höll jag mig ifrån att äta allt godis som låg/ligger i skafferiet - DET är bra iaf OCH jag drack bara en Cola per dag det är oxå bra!! - i min lilla värld!

Ny vecka och nya möjligheter!

1 kommentar:

Tack snälla för att DU lämnar ett litet tassavtryck!